Sposób przygotowania:
Ciasto z masa serową
Białka ubić z cukrem,żółtka wymieszać z proszkiem do pieczenia i octem.Białka połączyć z żółtkami,delikatnie wymieszać z mąką i budyniem.Ciasto wylać na wysmarowaną tłuszczem i wyścieloną papierem blaszkę o wymiarach 25-38cm.Piec 30 min. w temp 180*.
Białka ubić na sztywno,wsypać cukier.Wlać sok z cytryny,lekko mieszając.Dodać wiórki kokosowe,mąkę proszek i ocet.Ciasto wyłożyć do formy i piec 30 min.
Ser zemleć.Wszystkie składniki wymieszać,utrzeć.Włożyć do garnka,i gotować 2-3 min.,ciągle mieszając,na wolnym ogniu.
PRZEKŁADAĆ;
Ostudzony biszkopt przekroić wzdłuż,na jeden płat biszkoptu wyłożyć połowę wystudzonej masy i przykryć plackiem kokosowym.Na wierzchu rozsmarować pozostałą masę serową i wyłożyć drugi płat biszkopta.Dowolnie udekorować.
Białka ubić na sztywno,wsypać cukier.Wlać sok z cytryny,lekko mieszając.Dodać wiórki kokosowe,mąkę proszek i ocet.Ciasto wyłożyć do formy i piec 30 min.
Ser zemleć.Wszystkie składniki wymieszać,utrzeć.Włożyć do garnka,i gotować 2-3 min.,ciągle mieszając,na wolnym ogniu.
PRZEKŁADAĆ;
Ostudzony biszkopt przekroić wzdłuż,na jeden płat biszkoptu wyłożyć połowę wystudzonej masy i przykryć plackiem kokosowym.Na wierzchu rozsmarować pozostałą masę serową i wyłożyć drugi płat biszkopta.Dowolnie udekorować.