Sposób przygotowania:
Ciasto z płatków owsianych z dżemem
W misce wymieszać jajka z mlekiem i miodem. Dodać płatki owsiane, proszek do pieczenia i wiórki kokosowe. Całość wymieszać i odstawić na 15-20 min. Po tym czasie, przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia o wymiarach 21 x 31 cm i włożyć do piekarnika nagrzanego do temp. 180 stopni na około 20 min. Wyciągnąć i wystudzić.
Na spodzie, na jednej połowie rozsmarować dżem truskawkowy, a na drugiej połowie dżem brzoskwiniowy. Wierzch posypać płatkami kukurydzianymi, wiórkami kokosowymi i kawałkami gorzkiej czekolady. Włożyć do piekarnika na 15 min. Wystudzić.
Na spodzie, na jednej połowie rozsmarować dżem truskawkowy, a na drugiej połowie dżem brzoskwiniowy. Wierzch posypać płatkami kukurydzianymi, wiórkami kokosowymi i kawałkami gorzkiej czekolady. Włożyć do piekarnika na 15 min. Wystudzić.