Sposób przygotowania:
Ciasto z Puchatkiem
babcia zawsze piecze tradycyjny biszkopt czyli: 8 jajek, 8 łyzek cukru, 8 łyzek mąki i 1,5 łyzeczki proszku do pieczenia.
< biszkopt dzielimy na pół Miękkie maslo miksujemy z cukrem pudrem, dodajemy kakao, mase dzielimy na 2 czescie. Pierwsza przekladamy biszkopt a druga smarujemy góre ciasta, dekorujemy skórką pomarancza lub innymi bakaliami - np kokosem lub rodzynkami
< biszkopt dzielimy na pół Miękkie maslo miksujemy z cukrem pudrem, dodajemy kakao, mase dzielimy na 2 czescie. Pierwsza przekladamy biszkopt a druga smarujemy góre ciasta, dekorujemy skórką pomarancza lub innymi bakaliami - np kokosem lub rodzynkami
Lady Marmolada
yola
Kiedyś takie masy to była normalka.Moja mama też robiła podobnie.