Sposób przygotowania:
Cieciorka po bretońsku
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę.
Obrany czosnek przeciskamy przez praskę.
Na dużej patelni podsmażamy cebulkę z czosnkiem.
Kiełbasę kroimy w kostkę i wrzucamy do cebuli.
Podsmażamy chwilę.
Wrzucamy suszone warzywa, ziele angielskie i liście laurowe.
Wlewamy wodę i dodajemy koncentrat pomidorowy chwilę dusimy około 10 minut.
Wrzucamy cieciorkę i doprawiamy.
Dusimy 10 minut.
Smacznego ;)
Obrany czosnek przeciskamy przez praskę.
Na dużej patelni podsmażamy cebulkę z czosnkiem.
Kiełbasę kroimy w kostkę i wrzucamy do cebuli.
Podsmażamy chwilę.
Wrzucamy suszone warzywa, ziele angielskie i liście laurowe.
Wlewamy wodę i dodajemy koncentrat pomidorowy chwilę dusimy około 10 minut.
Wrzucamy cieciorkę i doprawiamy.
Dusimy 10 minut.
Smacznego ;)