Sposób przygotowania:
Cielęcina z brzoskwiniami
Na początek brzoskwinie umyć , obrać ze skórki ,wydrążyć . Z 1 brzoskwini wyciśnij sok , dodaj masło i dżem a następnie wszystko dobrze wymieszaj. Mięso umyj , natrzyj solą i pieprzem . Brytfannę wysmaruj olejem , włóż mięso ,mięso piecz aż się zrumieni następnie podlej je bulionem . Piecz około 80 minut w 170 C . Po 40 minutach posmaruj masą brzoskwiniową mięso . Następnie 1 brzoskwinie pokrój na kawałki , a z drugiej zmiksuj w blenderze na masę sok . Gotową upieczona pieczeń wyjmij z brytfanny . Pokrój wyjmij na talerze udekoruj kawałkami brzoskwiń i polej sosem brzoskwiniowym.
edytaha
piotr20091991
edytaha
piotr20091991
piotr20091991
edytaha
Ja tylko zadałam grzeczne pytanie czym wyciskasz sok z brzoskwini, a Ty niegrzecznie odpowiedziałeś. Nie tylko ja się czepiam Twoich przepisów, ale sam sobie na to zasłużyłeś. Piszesz głupoty i przyznajesz się do "zwalenia" przepisu (cokolwiek to oznacza). Powiedz z ręką na sercu, czy ugotowałeś chociaż jedną rzecz według swojego przepisu, albo czy zrobiłeś, a co najmniej spróbowałeś chociaż jednego drinka. Szczerze wątpię.
piotr20091991
elzbieta8960
darmiona