Makłowicz

Makłowicz

Szef Kuchni
[Przepisów: 66]

Cykoria faszerowana łososiem

  • TRUDNOŚĆ: średnie
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Cykorię opłukać, osuszyć, podzielić wzdłuż na połowę. Cebulę obrać i drobno

Cykoria faszerowana łososiem

Składniki:

Cykoria faszerowana łososiem

 

Sposób przygotowania:

Cykoria faszerowana łososiem
Cykorię opłukać, osuszyć, podzielić wzdłuż na połowę. Cebulę obrać i drobno posiekać. Łososia pokroić, dodać imbir, cebulę, papryczkę,chili, doprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Dodać odrobinę oliwy z oliwek, wymieszać składniki farszu i wypełniać nim połówki cykorii. Podawać posypane natką pietruszki.

Tagi:

cykoria