Sposób przygotowania:
Czekoladowiec Roxi
Wodę, cukier i margarynę zagotować.
W osobnej misce wymieszać razem kakao i mleko w proszku, po czym ciągle mieszając, wlewać zagotowaną wodę z cukrem i margaryną.
Do gładkiej masy dodać bakalie i pokruszone herbatniki lub wafle i wymieszać.
Formę keksową (lub inną) wyłożyć pergaminem, przełożyć do niej masę.
Wstawić do lodówki do zastygnięcia.
W osobnej misce wymieszać razem kakao i mleko w proszku, po czym ciągle mieszając, wlewać zagotowaną wodę z cukrem i margaryną.
Do gładkiej masy dodać bakalie i pokruszone herbatniki lub wafle i wymieszać.
Formę keksową (lub inną) wyłożyć pergaminem, przełożyć do niej masę.
Wstawić do lodówki do zastygnięcia.
kinga
Sarenka
Roxi