Sposób przygotowania:
Cztery sery - pizza na cienkim cieścieETAP 1:

W letniej wodzie rozpuszczamy drożdże oraz cukier i sól.
ETAP 2:

Do płynu dodajemy mąkę i zagniatamy ciasto dodając pod koniec olej. Kiedy wyrobimy ciasto to znaczy kiedy nie będzie już się nam kleiło do rąk, odstawiamy je w ciepłe miejsce aby wyrosło.
ETAP 3:

W czasie kiedy ciasto wyrasta przygotowujemy sos. Mieszamy keczup z koncentratem i ziołami, przyprawiamy do smaku solą.
ETAP 4:

Szynkę kroimy na paseczki, oliwki w plasterki, a także sery z wyjątkiem parmezanu który ścieramy na tarce.
ETAP 5:

Wyrośnięte ciasto dzielimy na dwie części i rozwałkowujemy na papierze do pieczenia na okrągłe placki, które smarujemy przygotowanym sosem.
ETAP 6:

Na sosie układamy szynkę i oliwki, a następnie sery. Całość wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do do 200 stopni na 15 do 20 minut