Sposób przygotowania:
Delicja
Budyń waniliowy na 3/4 l mleka ugotować w 2 szkl. mleka. Wystudzić.
3 galaretki cytrynowe rozpuścić w 2 szkl. wody Ostudzić
Masło utrzeć + budyń + gęstniejące galaretki.
Biszkopt przekroić.
Pół masy na wierzch, delicje lub inne ciastka z czekoladą, drugą część masy i na wierzch biszkopt.
Szybki i tani placek.... Najlepsze w nim jest to, że wcale nie zapycha ani nie jest za słodki. Idealny do niedzielnej kawki:)
3 galaretki cytrynowe rozpuścić w 2 szkl. wody Ostudzić
Masło utrzeć + budyń + gęstniejące galaretki.
Biszkopt przekroić.
Pół masy na wierzch, delicje lub inne ciastka z czekoladą, drugą część masy i na wierzch biszkopt.
Szybki i tani placek.... Najlepsze w nim jest to, że wcale nie zapycha ani nie jest za słodki. Idealny do niedzielnej kawki:)