Margaretkaw

Margaretkaw

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 72]

Deser budyniowo- bananowy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Deser budyniowy z bananami i migdałami.

Deser budyniowo- bananowy

Składniki:

Deser budyniowo- bananowy

 

  • opakowanie budyniu czekoladowego
  • 4 łyżki migdałowych słupków
  • 2 banany
  • 2 szkl mleka

Sposób przygotowania:

Deser budyniowo- bananowy
Budyń przygotować według instrukcji na opakowaniu z wykorzystaniem 2 szklanek mleka 2%. Nie dodawać cukru, nawet, jesli napisane jest inaczej. Gotowy budyń wlać do przepłukanych wodą salaterek. na wierzch ułozyć plasterki banan, posypać migdałowymi słupkami (lub płatkami migdałów). bardzo pozywny i smaczny deser nie tylko dla najmłodszych łasuchów.