Sposób przygotowania:
Deser malibu Eli
Ananasa obrać ze skóry,pokroić w krążki,wyciąć zrewniały środek.Krążki pokroić w kostkę.Mleko wylać z puszki do rondla z grubym dnem i gotować około 30 minut(aż mleko zgęstnieje,ale będzie jeszcze lejące),dodać łyżkę masła i zdjąć z ognia.Dodać 4 łyżki kokosu i likier Malibu i dokładnie wymieszać.Słonecznik uprażyć na suchej patelni.Pod koniec prażenia dodać 2 łyżki kokosu.Do pucharków włożyć kostki ananasa,polać sosem Malibu i posypać słonecznikiem z kokosem.Smacznego!
góralka
misia14
kinga
luna
To samo pomyslalam:)
wedith1
Dorcia
bogda46
asia77
mysza13k
grazka
Moni008
teresa.rembiesa
kasik12
reniferek
renia30
olimpia200