Sposób przygotowania:
Deserek przekładany
Budyń przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu, po przygotowaniu odstawiamy na bok do przestudzenia. Między czasie Ubijamy dobrze schłodzoną bitą śmietanę z dodatkiem cukru, cukier dodajemy wg gustu. Gdy już mamy przygotowany budyń i bitą śmietanę przyżądzamy deserek. Do kuferków deserowych na dno układamy pokrojoną roladę, na to trochę budyniu, na budyń bitą śmietanę i na to owoce, na owoce znowu bitą śmietanę, budyń, bita śmietana i owoce. Kompozycja zależy od nas. I deserek mamy gotowy. Smacznego
evita0007
gabyelle21l@tlen.pl
evita0007
No tak ale sama przyznaj że zdjęcie jest dziwne prawda? Takie sztuczne. Może ten ktoś kto ci dał te zdjęcia zrobił ci psikusa a ty sama nawet możesz nie wiedzieć że pochodzą z gazety czy książki ?
A druga sprawa jak robiłas ten deserek to czemu nie pstryknełaś foteczki sama...
darmiona