Sposób przygotowania:
Dewolaj z kurkami 4
Kurki rzucamy na wrzącą wodę i niech się obgotują około 1-2 minuty następnie wyciągamy je, większe można pokroić a mniejsze niech zostaną następnie rozpuszczamy więcej niż ćwiartkę masła i wrzucamy do tego kurki i posiekana cebulkę doprawiamy Vegetą i pieprzem i dusimy , smażymy około 15 minut. Fileta dzielimy i rozbijamy jak na standardowe dewolaje nakładamy nasze kurek z cebulką ilość wedle uznania (aby starczyło na wszystkie rozbite filety) na to pasek ogórka korniszona następnie pasek papryki i 2 paski serka żółtego skręcamy otaczamy w rozbitym jajku z Vegetą następnie bułka tarta i smażymy smacznego !!!
zewa
snajperooo
zewa
Przecież potem jeszcze kilka minut to wszystko smażymy, więc za długo. No chyba, że ktoś lubi przegotowane kurki.
snajperooo
No ja Pani nie zmuszam do robienia według tego przepisu napisałem jak ja to robię i wszystko wychodzi pysznie nic nie jest przegotowane ani rozgotowane można wprowadzać swoje zmiany jeśli ktoś chce a jeśli chce ktoś uzyskać doskonały smak zastosuje się do mojego przepisu pozdrawiam:)
zewa
oczywiście, że nie muszę tego robić. Ale komentarze są po to aby pytać jeśli ma się jakieś wątpliwości. Ja je mam co do tego przepisu i mam pełne prawo o nich napisać. Smacznego i pozdrawiam.
snajperooo
Oczywiście można pytać o wszystko :) pozdrawiam :)