Sposób przygotowania:
Domek Baby Jagi
Ser biały zemleć w maszynce dwa razy. W makutrze utrzeć masło z cukrem pudrem na pulchną masę. Do masy dodać zmielony ser, olejek zapachowy, wymieszać. Masę serową podzielić na dwie części. Do jednej części dodać kakao
i wymieszać. Ułożyć trzy rzędy herbatników (po sześć w rzędzie) posmarować je białą masą, na to ułożyć drugą warstwę herbatników i posmarować masą kakaową. Złożyć domek oblać polewą i udekorować bakaliami lub wiórkami kokosowymi. Wstawić domek do lodówki.
i wymieszać. Ułożyć trzy rzędy herbatników (po sześć w rzędzie) posmarować je białą masą, na to ułożyć drugą warstwę herbatników i posmarować masą kakaową. Złożyć domek oblać polewą i udekorować bakaliami lub wiórkami kokosowymi. Wstawić domek do lodówki.