Sposób przygotowania:
Domowe batoniki musli 4
Mleko przelewamy do miski, wsypujemy do niego płatki owsiane, jęczmienne i kaszę manną i mieszamy. Wszystkie orzechy siekamy na mniejsze kawałeczki. Do miski dodajemy orzechy i resztę składników i dokładnie mieszamy. Wykłądamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, wyrównujemy powierzchnię, lekko dociskając i wstawiamy do piekarniaka. Piekarnik uprzednio nagrzewamy do ok 130 stopni i pieczemy ok 50-60 minut. Po ostygnięciu kroimy na batoniki dowolnej wielkości.
![Domowe batoniki musli 4 Domowe batoniki musli 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowe-batoniki-musli-4-167310.jpg)
![Domowe batoniki musli 4 Domowe batoniki musli 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowe-batoniki-musli-4-167311.jpg)
![Domowe batoniki musli 4 Domowe batoniki musli 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowe-batoniki-musli-4-167312.jpg)
![Domowe batoniki musli 4 Domowe batoniki musli 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowe-batoniki-musli-4-167313.jpg)
marietta