Sposób przygotowania:
Domowe tortille
1. Kapustę umyć i drobno poszatkować. Ogórka i pomidora umyć, obrać ze skóry i pokroić w kostkę. Papryki także pokroić w kostkę. Fileta z kurczaka umyć, osuszyć, pokroić na małe kawałki i posypać przyprawą do kurczaka. Smażyć na oleju. Gdy kurczak ostygnie wymieszać ze sobą wszystkie składniki.
2. Placki tortilli lekko podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 30 - 60 sekund. Następnie nasmarować ketchupem i majonezem (ilość według uznania) wyłożyć farsz i zwinąć placki w "kornet".Podawać zaraz po przygotowaniu.
2. Placki tortilli lekko podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 30 - 60 sekund. Następnie nasmarować ketchupem i majonezem (ilość według uznania) wyłożyć farsz i zwinąć placki w "kornet".Podawać zaraz po przygotowaniu.