Sposób przygotowania:
Domowy burger ze schabowym
1. Schab delikatnie rozbijamy, solimy i doprawiamy pieprzem. Jajko roztrzepujemy a bułkę mieszamy z tempurą.
2. Schab obtaczamy w jajku a następnie w bułce z tempurą. czynność powtarzamy dwukrotnie.
3. Mięsko smażymy z oby dwóch stron po 20 min.
4. Bułkę przekrawamy na pół i delikatnie zarumieniamy na patelni.
5. Spó bułki smarujemy salsą, układamy na to sałątę, kotleta, smarujemy go salsą, kładziemy pomidora, rzodkiewkę i przykrywamy górą bułki.
2. Schab obtaczamy w jajku a następnie w bułce z tempurą. czynność powtarzamy dwukrotnie.
3. Mięsko smażymy z oby dwóch stron po 20 min.
4. Bułkę przekrawamy na pół i delikatnie zarumieniamy na patelni.
5. Spó bułki smarujemy salsą, układamy na to sałątę, kotleta, smarujemy go salsą, kładziemy pomidora, rzodkiewkę i przykrywamy górą bułki.