Sposób przygotowania:
Dorsz i panga w mące i bułce tartej
Mrożonego dorsza i mrożoną pangę dzień wcześniej przed robieniem - smażeniem wkładamy do miski i odmrażamy przez noc. Następnego dnia rybki odmrożone myjemy i pozostawiamy do wyschnięcia. Wyschnięte rybki solimy i pieprzymy i odstawiamy przyprawione na 2 minutki. Po 2 minutach ryby obtaczamy w mące. Patelnię wyciągamy, nalewamy olej i smażymy rybki z obu stron. Smacznego :)
MagdaMM
Jak można tak bezmyślnie dodawać przepisy....
julcia12437
Błagam dziewczyny nie dzisiaj. Magda cały czas krytykujesz moje przepisy, nie mówię żebyś tego nie robiła ale chociaż nie dzisiaj. Jestem chora mam problemy i nawet nie wiem co ja piszę. Dzisiaj nawet nic nie gotowałam, jedynie dzisiaj zjadłam rosół i w łóżku leżę.
MagdaMM
Julcia ja nie robię tego złośliwie. Chcę abyś na przyszłość bardziej myślała nad tym co piszesz.Jeśli zamieszczasz tu przepisy to rób to w taki sposób aby były zrozumiałe dla wszystkich i żeby nikt po ich zrobieniu nie zraził się do gotowania.Dla Ciebie nie problem zamieścić przepis i nałapać punktów.Problem będzie miał ten kto spróbuje dany przepis wykorzystać.Dlatego proponuję żebyś przeglądnęła wszystkie swoje przepisy i je poprawiała, zanim wstawisz następne.
julcia12437
Właśnie poprawiam, bo ja gotuję lepiej niż piszę przepisy (nie jestem stworzona do pisania przepisu na potrawę tylko gotowania jej). Wiem, na pewno powiesz że jak tak sądzę to po co dodaję przepisy, po to aby nimi się dzielić (może przesadzam z przyprawami ale teraz je dokładnie wszystkie czytam i poprawiam - chcę zacząć ,,od nowa``) :)
MagdaMM
Super, poprawiaj tym bardziej że kilka Ci usunięto. Trzymam kciuki i nie omieszkam sprawdzić :)