Sposób przygotowania:
Drobiowe kotleciki
Mięso przekręcić przez maszynkę.Bułkę namoczyć w mleku.
Cebule obrać i pokroić w drobniutką kosteczkę.Zasmażyć na oleju.
Bułkę odcisnąć i wymieszać z przekręconym mięsem.Dodać zasmażoną cebulę,jajko oraz przyprawy.Czosnek przecisnąć przez praskę i również dodać do masy.Wszystko wyrobić na jednolitą masę.Uformować owalne kotlety i obtoczyć w mące.Smażyć na oleju z obu stron.Podawać do obiadu.
Cebule obrać i pokroić w drobniutką kosteczkę.Zasmażyć na oleju.
Bułkę odcisnąć i wymieszać z przekręconym mięsem.Dodać zasmażoną cebulę,jajko oraz przyprawy.Czosnek przecisnąć przez praskę i również dodać do masy.Wszystko wyrobić na jednolitą masę.Uformować owalne kotlety i obtoczyć w mące.Smażyć na oleju z obu stron.Podawać do obiadu.