Sposób przygotowania:
Drożdzowe buleczki z nadzieniem
Mąkę, cukier wsypałam do miski,na środku zrobiłam dołek i wlałam ciepłe mleko i wkruszyłam drożdże.Odstawiłam aż drożdże zaczną bąbelkować.Teraz dodałam sól i żółtka,dobrze wyrobiłam,kiedy ciasto odstawało od miski dodałam po trochę roztopionego masła. Dalej wyrabiałam aż całe masło połączyło się z ciastem.Przykryłam ściereczką i odstawiłam w ciepłe miejsce na 30 minut. Rozwałkowałam ciasto i kroiłam kwadraty 10x10 Nakładałam konfitury i mus jabłkowy . Zlepiam środki i kładłam na wysmarowana blachę masłem środkiem zlepionym pod spód . Rozpuszczonym tłuszczem smarowałam każdą bułeczkę Piekłam w 180 stopniach 20-25 minut