Sposób przygotowania:
Drożdżówka z rabarbarem z kruszonką
Wszystkie składniki włożyć wieczorem do miski i pozostawić na noc (nie wolno mieszać ani ugniatać). Na drugi dzień dosypać przesianą mąkę, skórkę pomarańczową oraz pokrojony rabarbar. Ciasto wyrobić i wlać do formy, a gdy podrośnie włożyć do zimnego piekarnika. Posypać kruszonką. Piec około 1 godz. w 170*C.
![Drożdżówka z rabarbarem z kruszonką Drożdżówka z rabarbarem z kruszonką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/drozdzowka-z-rabarbarem-z-kruszonka-50754.jpg)
![Drożdżówka z rabarbarem z kruszonką Drożdżówka z rabarbarem z kruszonką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/drozdzowka-z-rabarbarem-z-kruszonka-50755.jpg)
![Drożdżówka z rabarbarem z kruszonką Drożdżówka z rabarbarem z kruszonką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/drozdzowka-z-rabarbarem-z-kruszonka-50756.jpg)
![Drożdżówka z rabarbarem z kruszonką Drożdżówka z rabarbarem z kruszonką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/drozdzowka-z-rabarbarem-z-kruszonka-50757.jpg)