palmusia19

palmusia19

Kuchcik
[Przepisów: 14]

Farsz do pierogów z kapustą kiszoną

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pamiętaj, by dokładnie umyć pieczarki, gdyż one nigdy nie są czyste i pachnące. Kapustę kup z dobrego źródła, bo czasami można kupić śmierdzącą.

Farsz do pierogów z kapustą kiszoną

Składniki:

Farsz do pierogów z kapustą kiszoną

 

 

Sposób przygotowania:

Farsz do pierogów z kapustą kiszoną
Kapustę obgotujemy, odlewamy kwas i zalewamy czystą wodą. Po umyciu pieczarek, kroimy je drobno , szatkujemy cebulę. Na patelnię dajemy 3 łyżki oliwy z oliwek i dodajemy wszystko z patelni do kapusty . Doprawiamy do smaku ( pieprz, ostra papryka, sól, można dodać papryczkę chilli ) własnego, gotujemy do miękkości kapusty.