mamamamuta4

mamamamuta4

Szef Kuchni
[Przepisów: 126]

Fasolka konserwowa z czosnkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Można podawać sama z ziemniakami albo do mięsa

Fasolka konserwowa z czosnkiem

Składniki:

Fasolka konserwowa z czosnkiem

 

  • 2 słoiki fasolki konserwowej całej nie krojonej
  • 4 łyżki masła
  • czosnek granulowany
  • 3 łyżki pokrojonej natki pietruszki
  • 2 łyżki bułki tartej

 

Sposób przygotowania:

Fasolka konserwowa z czosnkiem
Na patelni rozgrzać masło. Włożyć na nie odsączoną fasolkę . Posypać natką pietruszki, czosnkiem granulowanym , 2 łyżkami bułki tartej. Delikatnie obracać fasolkę tak by się obtoczyła w bułce , natce i przeszła czosnkiem. Ogrzewać aż będzie ciepła .

Tagi:

tarta fasolka