justynak223

justynak223

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1232]

Fasolka szparagowa zasmażana z miodem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

fasolka szparagowa z nutą słodyczy

Fasolka szparagowa zasmażana z miodem

Składniki:

Fasolka szparagowa zasmażana z miodem

 

Sposób przygotowania:

Fasolka szparagowa zasmażana z miodem
Fasolkę myjemy,odcinamy końcówki i jak są
zbyt duże strączki dzielimy na mniejsze
kawałki. Gotujemy na miękko w wodzie z
dodatkiem soli i pieprzu. Gotową przelewamy
na sitko i odstawiamy do ostygnięcia. Na
Patelni rozpuszczamy masło. Dodajemy
fasolkę. Mieszamy. Dodajemy miód i
dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Na
koniec wsypujemy bułkę, podsmażamy cały
czasmieszjąc. Doprawiamy do smaku solą i
pieprzem.