Sposób przygotowania:
Fasolka szparagowa zasmażana z miodem
Fasolkę myjemy,odcinamy końcówki i jak są
zbyt duże strączki dzielimy na mniejsze
kawałki. Gotujemy na miękko w wodzie z
dodatkiem soli i pieprzu. Gotową przelewamy
na sitko i odstawiamy do ostygnięcia. Na
Patelni rozpuszczamy masło. Dodajemy
fasolkę. Mieszamy. Dodajemy miód i
dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Na
koniec wsypujemy bułkę, podsmażamy cały
czasmieszjąc. Doprawiamy do smaku solą i
pieprzem.
zbyt duże strączki dzielimy na mniejsze
kawałki. Gotujemy na miękko w wodzie z
dodatkiem soli i pieprzu. Gotową przelewamy
na sitko i odstawiamy do ostygnięcia. Na
Patelni rozpuszczamy masło. Dodajemy
fasolkę. Mieszamy. Dodajemy miód i
dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Na
koniec wsypujemy bułkę, podsmażamy cały
czasmieszjąc. Doprawiamy do smaku solą i
pieprzem.