katarzynka455

katarzynka455

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1651]

Faszerowane jajeczka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Jajka na pieczarkowo.....

Faszerowane jajeczka

Składniki:

Faszerowane jajeczka

 

Sposób przygotowania:

Faszerowane jajeczka
Jajka ugotować na twardo , obrać i przekroić na połowy. Wyjąć żółtka i rozkruszyć widelcem.Pieczarki umyć, starsze obrać i pokroić w drobną kostkę. Na patelni rozgrzać masło przesmażyć pieczarki, cebulę obrać drobno posiekać dodać na patelnię i przesmażyć razem z pieczarkami. Przestudzić. Rozkruszone żółtka i majonez dodać do pieczarek. Wymieszać, dodać przyprawy do smaku. Przygotowanym farszem napełniać połówki jajek.

Tagi:

jajko jajka