michal1995

michal1995

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 112]

Faszerowane pieczarki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pieczarki idalnie pasują na przystawke

Faszerowane pieczarki Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Faszerowane pieczarki

 

Sposób przygotowania:

Faszerowane pieczarki
Pieczarki umyć, następnie obrać ze skórki i odciąć trzonki. Szynkę oraz ser pokroić w drobną kostkę. W misce rozetrzeć masło z solą następnie dodać szynkę oraz ser, piekarnik nagrzać do temp 180 stopni. Pieczarki nadziewać przygotowanym farszem ustawiać na kratce w piekarniku, Piec 15 minut, po tym czasie wyjąć i podawać.
Faszerowane pieczarki
Pieczarki umyć obrać ze skórek i odciąć trzonki
Faszerowane pieczarki
Gotowe pieczarki ustawiać na ruszcie