Sposób przygotowania:
Filet nadziewany fetą i pomidorem
Filety przekrawamy na pół i delikatnie rozbijamy. Staramy się to robić tak aby ponownie połówki do siebie pasowały. Każdą część oprószamy czarnym pieprzem. Na środku każdej kładziemy plastry fety, a na niej plaster pomidora. Przykrywamy drugą częścią, a boki spinamy wykałaczkami. Oprószamy z wierzchu solą i pieprzem. Na patelni rozgrzewamy olej, układamy mięso i wolno smażymy a obu stron aż mięso się przepiecze. Gotowe osuszamy na papierowym ręczniku, podajemy z tym co kto lubi. U mnie były ziemniaki i mizeria z rzodkiewką.
![Filet nadziewany fetą i pomidorem Filet nadziewany fetą i pomidorem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filet-nadziewany-feta-i-pomidorem-268588.jpg)
![Filet nadziewany fetą i pomidorem Filet nadziewany fetą i pomidorem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filet-nadziewany-feta-i-pomidorem-268589.jpg)
![Filet nadziewany fetą i pomidorem Filet nadziewany fetą i pomidorem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filet-nadziewany-feta-i-pomidorem-268590.jpg)