Sposób przygotowania:
Filet z kurczaka z serem i pieczarkami
Mięso opłukać. Usmażyc na patelni na oleju.
Ser pokroic na plasterki,a lbo zetrzec na tarce o grubych oczkach. Cebulę drobno pokroić. Posolic i dodać pieprzu. Zarumienic na oleju. Dodac pieczarki obrane i pokrojone na lasterki. Razem usmażyć mieszając, aby się nie przypaliły. Kiedy mieso będzie już upieczone zniejszyc ogien na najmniejszy i posypac startym serem lub na każdym kawałku ułożyć plasterki. Zapiec pod przykryciem jeszcze kilka minut. Podawac z usmażonymi pieczarkami.
Ser pokroic na plasterki,a lbo zetrzec na tarce o grubych oczkach. Cebulę drobno pokroić. Posolic i dodać pieprzu. Zarumienic na oleju. Dodac pieczarki obrane i pokrojone na lasterki. Razem usmażyć mieszając, aby się nie przypaliły. Kiedy mieso będzie już upieczone zniejszyc ogien na najmniejszy i posypac startym serem lub na każdym kawałku ułożyć plasterki. Zapiec pod przykryciem jeszcze kilka minut. Podawac z usmażonymi pieczarkami.