Sposób przygotowania:
Filet z marynaty ziołowo - czosnkowej
Mięso opłukać, osuszyć.
Do oleju dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, przyprawę uniwersalną Kucharek, suszonej mięty, bazylii, majeranku, soli, pieprzu oraz curry.
Wszystko wymieszaj i taką marynatą natrzyj mięso i włóż je na 2 godziny do lodówki.
Następnie mięso włóż na patelnie na rozgrzany olej.
Smaż po 10 - 15 minut z każdej strony.
Do oleju dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, przyprawę uniwersalną Kucharek, suszonej mięty, bazylii, majeranku, soli, pieprzu oraz curry.
Wszystko wymieszaj i taką marynatą natrzyj mięso i włóż je na 2 godziny do lodówki.
Następnie mięso włóż na patelnie na rozgrzany olej.
Smaż po 10 - 15 minut z każdej strony.
gusia1000