kasnaj

kasnaj

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 189]

Filet z soli z migdałami na cukini

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Pyszny piątkowy obiad dla każdego.

Filet z soli z migdałami na cukini Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Filet z soli z migdałami na cukini

 

 

Sposób przygotowania:

Filet z soli z migdałami na cukini
Na samym początku rybę należy natrzeć obficie przyprawami i odstawić do lodówki. W międzyczasie niedużą cukinię pokrój w plastry. Następnie przygotuj folię aluminiową i warstwami ułóż: cukinie, rybę i migdały - dokładnie zawiń i piecz w piekarniku do miękkości.W moim piekarniku piekę około 40 min na 150 stopni. Na talerzu można posypać bazylią. Smacznego :)
Filet z soli z migdałami na cukini
Etap 1
Filet z soli z migdałami na cukini
Etap 2
Filet z soli z migdałami na cukini
Etap 3
Filet z soli z migdałami na cukini
Etap 4