Sposób przygotowania:
Focaccia
Drożdże należy rozpuścić w szklance mleka. Mąkę wymieszać z pół łyżeczki VEGETY i pół łyżeczki SOLI. Wsypac do naczynia (średniego naczynia) i wlać do tego drożdże. Przełożyć je do miski, którą wczesniej trzeba posmarować olejem i odstawić do wyrośnięcia. Ciasto wyrobić i wstawić na 8 godzin do lodówki. Schłodzone rozwałkować, przełożyć do blachy nasmarowanej olejem i odstawić do wyrośnięcia. Posypać pokrojoną w plastry cebulą, startym serem. Wstawić do piekarnika (180 st.) na 50 minut. Podawać ciepłe.
amie7
Zrobię na roczek mojego synka, a to już za tydzień ;)
marzena2210
iwa643
zdzislawaq
Ela4
Isabel
jojojo
Trafiłaś w sedno! Rozsyła linki, żeby głosować na niego, Co obiecuje? Najpierw ocenia twój przepis i prosi o rewanż. Przepis taki sobie. Może i jest to zjadliwe, ale ja nie zaryzykuję. Jest wiele lepszych przepisów. Powinni zmienić zasady tych konkursów. Udział powinny brać osoby, które zamieszczają zdjęcia. Własne zdjęcia!!!
Henia