co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Babciagramolka napisał(a):

Dziś eksperymenty smakowe . Robiłam gruszki do mięs , robiłam pieczarki do mięs . Dziś połączyłam gruszki z pieczarkami jako dodatek do sznycli z kurczaka .( ,, Gruszki w pieczarkach na sznyclach ")

Bardzo często do mięs podaję gruszki z kompotu lub syropu. Jednak bez obróbki ..prosto z puszki lub słoika. Warunek muszą być zimne (z lodówki) W połączeniu z mięsem smakują wyśmienicie. Twoją propozycję wypróbuję i dam znać jak smakowało...
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
luna napisał(a):

Buniu Twoj eksperyment jest . U mnie na zyczenie najmlodszego:

Luno, zrobiłaś dzieciom prawdziwy dzień dziecka.Córce ulubione ciasto, synkowi ulubiony obiad.Mama na medal.A ja skromnie robię sałatkę, bo wróciłam godzinę temu z pracy.

Odp: co dzisiaj na obiad?

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Buniu Twoj eksperyment jest . U mnie na zyczenie najmlodszego:
obrazek

Jojo
  • Jojo

• Przepisy: 84
  • Artykuły: 1
Bardzo smacznie Buniu Lubie polaczenie gruszek z miesem a i pieczarki swietnie pasuja. U mnie dzis tez eksperymentalnie tylko ze z filetami z lososia Wlasnie zabieram sie do dziela

Babciagramolka
Dziś eksperymenty smakowe . Robiłam gruszki do mięs , robiłam pieczarki do mięs . Dziś połączyłam gruszki z pieczarkami jako dodatek do sznycli z kurczaka .( ,, Gruszki w pieczarkach na sznyclach ")
obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 01 cze 2010 13:50 przez Babciagramolka)

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
msewka napisał(a):

Bahus napisał(a):

Bahus, czego dolałeś z procentami do kompotu?
Bo na wątku obiadowym tyle toastów wzniosłeś, że mnie zaintrygowało!
Szaszłyczek smaczniutko wygląda.Ale ja dziś zrobiłam na obiad łososia z przepisu Buni, tego pod majonezowo-koperkową kołderką.Tak za mną chodził, że się dziś doczekał.I przyznam, że warto było zrobić, bo smakował wyśmienicie.Polecam!

Popełnił się jakiś błąd i wkleiłem tego szaszłyka kilka razy....wykasować nie można więc w wolne miejsca wstawiłem toasty
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
Fajne obiadki macie dziewczyny, tylko pozazdroscic ale , ale ja dostane w przyszlym tygodniu kuchnie, postaram sie wszystko nadgonic

Natala1210
  • Natala1210

• Przepisy: 770
A u mnie dzisiaj ziemniaki,kotlet schabowy i sałatka z ogórków,marchewki,cebuli i papryki!
obrazek

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Iwi, alez wspaniale Tobie" kaszka urosla", a zupke ze szpargow bym zjadla.
U Buni to zawsze smacznie U mnie resztki z wczorajszego obiadu.

Babciagramolka
Takie sobie wariacje na temat klasycznych poznańskich pyr z gzikiem czyli ,, Ziemniaki ze ,, szkiełka " z gzikiem "
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?