Zgadzam się z Wami dziewczynki czas ucieka nie ubłaganie leci dzień za dniem synek mi rośnie z dnia na dzień coraz bardziej samodzielny heh życie ucieka..... a co do obiadku to standardowo rosołek, ziemniaczki suróweczka Colesław i pierś z kurczaka w przepysznej skorupce
Ja nie widziałam upływu czasu dotąd, dopóki się uczyłam.Jak już poszłam do pracy, wyszłam za mąż i urodziłam dziecko, to świat jakby nagle przyspieszył.I nie da się wysiąść z tego pędzacego pociągu.
Najbardziej widać ząb czasu oglądając fotografie.Niby nie tak dawno, a człowiek taki "inny".
A ja zrobilam ulubiona salatke mojej corki. Pamietam, ze byla to pierwsza salatka, jaka zrobilam, jeszcze wtedy, z przyszlym mezem, jakies 7,5 roku temu.. ech, a wydaje sie, ze to bylo tak niedawno
Sareko czas ucieka nie zmiernnie szybko,wydawało mi się ze to tylko ja mam takie wrażenie
A ja zrobilam ulubiona salatke mojej corki. Pamietam, ze byla to pierwsza salatka, jaka zrobilam, jeszcze wtedy, z przyszlym mezem, jakies 7,5 roku temu.. ech, a wydaje sie, ze to bylo tak niedawno
A u mnie rosołek z lanymi kluseczkami,pieczony kurczak dla chłopaków,a dla mnie i mamy piers z grillaDo tego surówka z marchwi i selera
A na podwieczorek pyszna szarlotka
Nie zrobiłam dziś zdjęcia, bo naormalnie obiad zniknął jak kamfora.
Zrobiłam roladki schabowe.Jako farsz posłużył mi starty żółty ser i podduszone na maśle pieczarki, wymieszane ze szxczypiorkiem, solą i pieprzem.Mocno rozbite kotlety oprószyłam przyprawą gyros, nałożyłam farsz, zwinęłam roladki i panierowałam w mące, jajku i bułce tartej.Po czym smażyłam na małym ogniu, często obracając na wszystkie strony, żeby się dobrze usmażyło w środku.
Zjedzone w mgniniu oka.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
luna
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
pocztylion2221
Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Najbardziej widać ząb czasu oglądając fotografie.Niby nie tak dawno, a człowiek taki "inny".
kinga
Sareko czas ucieka nie zmiernnie szybko,wydawało mi się ze to tylko ja mam takie wrażenie
Sarenka
kinga
A na podwieczorek pyszna szarlotka
msewka
Zrobiłam roladki schabowe.Jako farsz posłużył mi starty żółty ser i podduszone na maśle pieczarki, wymieszane ze szxczypiorkiem, solą i pieprzem.Mocno rozbite kotlety oprószyłam przyprawą gyros, nałożyłam farsz, zwinęłam roladki i panierowałam w mące, jajku i bułce tartej.Po czym smażyłam na małym ogniu, często obracając na wszystkie strony, żeby się dobrze usmażyło w środku.
Zjedzone w mgniniu oka.
msewka
luna
pocztylion2221