Ja dzisiaj bylam na obiedzie u kolezanki,ryba i salatka.
Nie była ździwiona że robisz zdjecia tego obiadku
Pewnie ukradkiem to robiłaś żeby coś sobie nie pomyślała
Faktycznie ciekawie to mogło wyglądać, zanim zjadłaś obiad zrobiłaś zdjęcie.
W domu wszyscy przyzwyczajeni, ale poza domem to trzeba tłumaczyć, co robimy, żeby ktoś się po czole nie postukał.
Lubie ryby ale mietusa chyba nie jadlam a moze jadlam tylko ze nazwa innatilapia jadlam raz i wiecej nie bo mi nie podchodzi a te kluski rany to prawie codziennie moge jesc
Ale pysznosci mieliscie,az slinka leci ja zrobilem dzis pstraga (zlowionego przez mojego meza) frytki i surowka od wczoraj....a teraz jedziemy do Szwajcarii do syna, i chce Wam zyczyc udanego i wspanialego weekendu
zmieniono 1 raz (ostatnio 05 mar 2010 17:46 przez Doro)
Az w glowie mi sie kreci od tych wszystkich wspanialosci! A u mnie na szybko - frytki i paluszki rybne z piekarnika . Bylismy z mezem na przedstawieniu, w szkole Sarenki i wszyscy z burczacymi brzuszkami, czekamy na szybki obiadek. Niby szybki, a jaaak sie dluzy
u mnie też rybka, ale tilapia - kupiłam dwa razy, pierwszy i chyba ostatni - była jakaś taka bez smaku więc po usmażeniu zjadłam kawałek pomyślałam, że dodam do niej warzywa i poddusiłam sałatkę z kapusty ze słoika...
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Faktycznie ciekawie to mogło wyglądać, zanim zjadłaś obiad zrobiłaś zdjęcie.
W domu wszyscy przyzwyczajeni, ale poza domem to trzeba tłumaczyć, co robimy, żeby ktoś się po czole nie postukał.
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zuzi
Nie była ździwiona że robisz zdjecia tego obiadku
Pewnie ukradkiem to robiłaś żeby coś sobie nie pomyślała
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Iwi, zdradź przepisy, bo oczy mi się śmieją do tych ryb i sałatki.
Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
luna
iwi69
iwi69
Doro
Sarenka