Dzieci na mnie też patrzą spod byka,gdy wpadają głodne,a ja nakładam na talerz i proszę,by się wstrzymali,bo muszę cyknąć parę fotek,zawsze mruczą pod nosem.
Dziękuję Wam, Kochane, za szybką odpowiedź i zdjęcie, te pierożki wyglądają rzeczywiście bardzo ładnie
Chyba Kazik pisał gdzie to można kupić, poszukam i może sobie sprawię? Jeszcze raz dzięki
taka próba generalna przed Świętami?
ciekawa jestem jak ta "maszynka", czy uszka dobrze się sklejają? jakoś nie mam zaufania, jak sama docisnę, skleję to wiem, że mi się nie rozlecą...
Zuzi, zadowolona jesteś? może masz jakieś fotki? plisss
Pyzo, mam taka forme jak Kaziu od 15 lat....i musze powiedziec ze jestem z niej bardzo zadowolona, rekoma nie skleisz lepiej Ja robilam w zeszlym tygodniu, specjalnie wyjelam z zamrazalki , zeby tobie pokazac jak wygladaja
Istnieje forma do uszek?
Takiej typowej (co robi takie tradycyjne zakręcone) to chyba nie ma.
Dziękuję Wam, Kochane, za szybką odpowiedź i zdjęcie, te pierożki wyglądają rzeczywiście bardzo ładnie
Chyba Kazik pisał gdzie to można kupić, poszukam i może sobie sprawię? Jeszcze raz dzięki
ciekawa jestem jak ta "maszynka", czy uszka dobrze się sklejają? jakoś nie mam zaufania, jak sama docisnę, skleję to wiem, że mi się nie rozlecą...
Pyzo, mam taka forme jak Kaziu od 15 lat....i musze powiedziec ze jestem z niej bardzo zadowolona, rekoma nie skleisz lepiej Ja robilam w zeszlym tygodniu, specjalnie wyjelam z zamrazalki , zeby tobie pokazac jak wygladaja
Pyzo jestem zadowolona z tej formy. Nie wychodza tradycyjne uszka tylko takie malutkie pierożki (takie jak na zdjęciu Doro) ,ale jak sklei się dodatkowo dwa przeciwległe końce to nawet wyglądają jak uszka.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
A.B.
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
A.B.
mniam,a co w środeczku krokiecika
Odp: co dzisiaj na obiad?
zuzi
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Mirka227
dzięki
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zuzi
Takiej typowej (co robi takie tradycyjne zakręcone) to chyba nie ma.
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zuzi
Ja ją kupiłam na allegro
http://www.allegro.pl/item814725964_pieroznica_aluminiowa_do_uszek_pierogi.html
razem z przesyłką zapłaciłam 22zł.
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Mirka227
Istnieje forma do uszek?
Pyza
Odp: co dzisiaj na obiad?
zuzi
Doro