co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 0
U mnie ogorkowa od wczoraj, usmaze jeszcze placki ziemniaczane, o ktore maz juz dawno prosil a ze dzis mialam troche luzu...to dostanie swoje placki

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
taka próba generalna przed Świętami?
ciekawa jestem jak ta "maszynka", czy uszka dobrze się sklejają? jakoś nie mam zaufania, jak sama docisnę, skleję to wiem, że mi się nie rozlecą...
Zuzi, zadowolona jesteś? może masz jakieś fotki? plisss

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
U mnie dziś barszcz z uszkami. (musiałam wypróbować maszynke do robienia uszek-pokazywała ją Kazik)

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Pyza napisał(a):

ciężko było, ale wychodzi na to, że się opłaciło
a tak poważnie to chyba już się przyzwyczaił do moich "dziwactw"...

To tak jak mój do moichNa poczatku patrzył bardzo zdziwiony i komentował moje pstrykanie,a teraz jak podaję obiad to sam pyta,a zdjęcia dziś niet

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Pyza
  • Pyza

ciężko było, ale wychodzi na to, że się opłaciło
a tak poważnie to chyba już się przyzwyczaił do moich "dziwactw"...

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Pyza napisał(a):

czy ja mam jakiegoś nienormalnego męża?! On się wcale ze mnie nie śmieje...cierpliwie czeka aż sfocę talerz i podam...a może wie, że dokuczając mi naraziłby się na "zemstę"

Po prostu dobrze wychowałaś swojego męża

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Pyza
  • Pyza

czy ja mam jakiegoś nienormalnego męża?! On się wcale ze mnie nie śmieje...cierpliwie czeka aż sfocę talerz i podam...a może wie, że dokuczając mi naraziłby się na "zemstę"

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
msewka napisał(a):

Anula napisał(a):

Doro napisał(a):

Ja mialam dzis watrobke drobiowa z cebulka i kartofelki, i surowke z selera z ogorkiem kiszonym Zdjecia nie robilam ., bo maz juz glupio sie patrzy

Doro,nie przejmuj sie,moj ma to samo jak latam po kuchni z aparatem i robie zdjecia np.kotletom mielonym

Ja też chowam aparat jak idę do kuchni, żeby uniknąć komentarzy.A że u mnie jest 5 osób w domu, to zawsze i tak ktoś wejdzie i się śmieją,że zamiast jeść to zdjęcia robię.

To mamy wszystkie wesolo

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Anula napisał(a):

Doro napisał(a):

Ja mialam dzis watrobke drobiowa z cebulka i kartofelki, i surowke z selera z ogorkiem kiszonym Zdjecia nie robilam ., bo maz juz glupio sie patrzy

Doro,nie przejmuj sie,moj ma to samo jak latam po kuchni z aparatem i robie zdjecia np.kotletom mielonym

Ja też chowam aparat jak idę do kuchni, żeby uniknąć komentarzy.A że u mnie jest 5 osób w domu, to zawsze i tak ktoś wejdzie i się śmieją,że zamiast jeść to zdjęcia robię.

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
Doro napisał(a):

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?