co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
A u mnie dzis wczorajszy rosolek i jako,ze zostalo dosc duzo kurczaka,zrobilam kapuste z ziemniakiami i miesem z kurczaka

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Pyza napisał(a):

Iwi, napisz chociaż, że było smaczne

Smaczne to malo powiedziane byla cisza przy stole .Jedli bo chcieli dokladke.Zawsze robie wiecej bo wiem,ze pozniej jest pytanie"zostalo jeszcze"

Odp: co dzisiaj na obiad?

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
U mnie dziś na obiad był rosołek drobiowy z makaronem, roladka wołowa z sosem i kluseczki śląskie.

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
U mnie sałatka na obiad by w domu nie przeszła.Musi być ugotowany obiad i to taki domowy a nie gotowiec ze sklepu.

malymarek
  • malymarek

• Przepisy: 0
co to za salatka wloska o ktorej pisalas helciu?

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

helcia
  • helcia

to ja jescze sie wypowiem, co z tymi warzywami wszystkimi z lodowki co mamy dodac. Ja chyba nigdy tak nie zrobię, bo mam rodzinę wybredną zazwyczaj muszę robic 2 sałatki dla dzieciaków inna , dla siebie i męża inna

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

helcia
  • helcia

mayymarek: chyba nigdy nie wychodzi tak, jak kupne. Co nie znaczy ze gorsze. Jadłam ją też i faktycznie dobra. Ale także jednam sałatke wloska z tunczyka mistrzostwo!.
Jutro to chyba sobie kupię znów

malymarek
  • malymarek

jesli chcecie cos szybkiego to wyrzucacie tunczyka z puszki i kroicie wszystkie warzywa z lodowki

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Otóż to, Misiu.Jutro będzie powtórka, ale mama odpocznie od gotowania jeden dzień więcej.

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
msewka napisał(a):

misia53 napisał(a):

msewka napisał(a):

u mnie dziś....
https://gotujmy.pl/karkowka-duszona,przepisy,50813.html
zdjęcie mało udane, wyszło za ciemne i nieatrakcyjne, ale mało miałam czasu na przyłożenie się do niego.
Ale karkóweczka pyszna, zapewniam.Zrobiłam porcję 10 sztuk, będzie jeszcze na jutro na obiad.Dziś była z kasza gryczaną, jutro mama dogotuje ziemniaczki.

Widzę ,że Pyzy karkówka ma powodzenie
Ja ją robiłam na Wszystkich Swiętych też nam smakowała

Misiu, nie dość że smakowało, to jeszcze mój tato skwitował,że wreszcie może zjeść coś, co normalnie może pogryźć (czeka na protezę).Pyzo, ja poproszę więcej takich przepisów.Miały być na obiad żeberka wg. Pyzy, ale mąż za późno poszedł do sklepu i już nic ładnego nie było, oprócz karkówki.Żeberka będą kiedy indziej.

Czyli "nie ma nic złego, co by na dobre nie wyszło"

zmieniono 1 raz (ostatnio 08 lis 2009 19:39 przez misia53)

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?