Ja sie dziewczyny reflektuje na wszystko co zrobicie, nawet galarete, ktorej nie lubie
Ewo, u mnie tez dzisiaj byla watróbka I tez jestem jak... balon, ale co tam, gdzies ostatnio czytnelam, ze watróbka dobrze wplywa na intelekt, wiec ... dzisiaj bez wyrzutów sumienia!
Ta "grzebnięta" Babciugramolko to pewnie miała być "grzybnięta".Chochlik Ci się wdarł.
A u mnie na obiad coś, na co chyba reflektowałaby Sarenka.Wątróbka drobiowa z pieczarkami w sosie, z ryżem ,surówką i ogóreczkiem meksykańskim.Podczas gotowania tyle się jej napróbowałam,że po obiedzie czuję się pełna jak balon.
A oto niespodzianka obiadowa dla Pyzy - ,, Grzybnięta łopatka '
Zamieściłam przepis - a tu cytuję jego opis dla wyjasnienia .
,,...Fascynuje mnie fascynacja Pyzy grzybami , a już szczególnie podoba mi się słowo ,, grzybnięta ‘..."
Pyzo to dla Ciebie.
zmieniono 1 raz (ostatnio 17 paź 2009 13:42 przez Babciagramolka)
Ryze cudne!
Ja mialam okres ogromnych eksperymentow zwlaszcza na mojej corki urodziny.Kazdego roku byl inny temat imprezy i zwiazane z tym dania.Bylo "Co piszczy w trawie", "Sugar &Spice" z rymowanki angielskiej o dziewczynkach,"Piraci".....
Teraz corka juz tylko cool ,czarne,manga, samuraj....
do klusek były klopsiki z jajeczkiem w sosie chrzanowym i bukiet jarzyn
o dziwo - mąż nawet dzisiaj nie marudził! ani na warzywa, ani na sos...ja w odwodzie miałam kopytka (te planowane ) z frykadelkami w sosie koperkowym...
hi hi wyglada ,ze sprawdza sie metoda ,ze do meza jak do dziecka Zrobilas mu kolorowe kluseczki i zobacz wszystko zje oj ci panowie tak czasami mysle ,ze gdyby Ewa przyszla na swiat pierwsza to Adama by juz nie bylo potrzeba....
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Odp: co dzisiaj na obiad?
slawko
przepis na www.smaczna-kuchnia.slawko.eu
Sarenka
Ewo, u mnie tez dzisiaj byla watróbka I tez jestem jak... balon, ale co tam, gdzies ostatnio czytnelam, ze watróbka dobrze wplywa na intelekt, wiec ... dzisiaj bez wyrzutów sumienia!
Babciagramolka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Fajnie,że teraz można poprawić.
Babciagramolka
msewka
A u mnie na obiad coś, na co chyba reflektowałaby Sarenka.Wątróbka drobiowa z pieczarkami w sosie, z ryżem ,surówką i ogóreczkiem meksykańskim.Podczas gotowania tyle się jej napróbowałam,że po obiedzie czuję się pełna jak balon.
Babciagramolka
Zamieściłam przepis - a tu cytuję jego opis dla wyjasnienia .
,,...Fascynuje mnie fascynacja Pyzy grzybami , a już szczególnie podoba mi się słowo ,, grzybnięta ‘..."
Pyzo to dla Ciebie.
Ja mialam okres ogromnych eksperymentow zwlaszcza na mojej corki urodziny.Kazdego roku byl inny temat imprezy i zwiazane z tym dania.Bylo "Co piszczy w trawie", "Sugar &Spice" z rymowanki angielskiej o dziewczynkach,"Piraci".....
Teraz corka juz tylko cool ,czarne,manga, samuraj....
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
hi hi wyglada ,ze sprawdza sie metoda ,ze do meza jak do dziecka Zrobilas mu kolorowe kluseczki i zobacz wszystko zje oj ci panowie tak czasami mysle ,ze gdyby Ewa przyszla na swiat pierwsza to Adama by juz nie bylo potrzeba....