Tokijka ma rację! Ja nawet do mielonych dodaję poza cebulką startą marchewkę, dużo posiekanej zieleniny...A mój syn, jak był mały, zaczął jeść surówki i sałatki jak pozwoliłam mu sobie pomagać. Oczywiście, więcej np. marchewki przy ścieraniu, lądowało na podłodze, ale zjadał sporo z tego co zostało
Pyza, moja mamusia zawsze dodawała do mielonych 2-3 liście kapusty(zmielone razem),kotlety są wtedy bardziej soczyste i delikatne.Każdy ma swój sposób na domowe specjalności.
Tokijka ma rację! Ja nawet do mielonych dodaję poza cebulką startą marchewkę, dużo posiekanej zieleniny...A mój syn, jak był mały, zaczął jeść surówki i sałatki jak pozwoliłam mu sobie pomagać. Oczywiście, więcej np. marchewki przy ścieraniu, lądowało na podłodze, ale zjadał sporo z tego co zostało
Pyza, moja mamusia zawsze dodawała do mielonych 2-3 liście kapusty(zmielone razem),kotlety są wtedy bardziej soczyste i delikatne.Każdy ma swój sposób na domowe specjalności.
Ja dzisiaj miałam na obiad koperkową z jajkiem,a na drugie danie marchewkowe kluseczki,tak jak u Babci.Robiłam je pierwszy raz i bardzo nam zasmakowały ,a ile było śmiechu jak mąż z synem zgadywali co też dodałam do ciasta
Dziewczynki kochane, chętnie bym Was uraczyła swoim daniem.Z racji tego,że miałam wolne, miałam też czas by gotować.Fajnie,że Was mam.Wirtualnie? Najlepsze koleżanki!
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
BEEA123
"Pomarańczowe" (śliczne kluseczki), kurczak w panierce serowej i moje skromne buraczki.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
To tak jak nadzienie do japonskich pierogow....
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
A.B.
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
A.B.
I na pewno zdrowe,nie jak kupowane w supermarketach.
Odp: co dzisiaj na obiad?
pusieczek2@wp.pl
msewka
Babciagramolka
DZIĘKUJEMY
Natala1210