Stawiam skarbonkę na stole i zbieram na bilet () .Matę w razie co mam swoją ( syn mnie przekonuje że wygodniej się na niej śpi niż na kanapie i tak sypia jak do mnie przyjedzie ) .Ryż lubię .Gorzej bedzie z kłanianiem się bo mój kręgosłup może tego nie wytrzymać ( ) .Tylko niech trochę przestanie wiać ( u ciebie i u mnie ) . Jak już na ten bilet nazbieram ( a mam nadzieję ,że jeszcze bede pamiętać na co to zbieram - bo to może to potrwać - hi hi - to dam Ci znać.
Rozumiem ,że to efekt ostatniej wyprawy . No to masz mnie na sumieniu- nie usnę z zazdrości . Zbieram na bilet do Japonii , a Ty mnie bedziesz prowadzac tam gdzie to cacko można kupic . CUDO
Przyjezdzaj mata do spania jest! Zabiore Cie gdzie zechcesz,a moj talerz przyniosl mi wiecej radosci niz droga torebka brandowa....Nie ze takowa posiadam
Rozumiem ,że to efekt ostatniej wyprawy . No to masz mnie na sumieniu- nie usnę z zazdrości . Zbieram na bilet do Japonii , a Ty mnie bedziesz prowadzac tam gdzie to cacko można kupic . CUDO
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Bahus
Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
A.B.
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Przyjezdzaj mata do spania jest! Zabiore Cie gdzie zechcesz,a moj talerz przyniosl mi wiecej radosci niz droga torebka brandowa....Nie ze takowa posiadam
Babciagramolka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Co do kandzi w potrawie niestety tylko dol mozna intrpretowc jako "daj"-"dai" oki czyli duzy jednym slowek duzo papryki!