co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Dziś zupa koperkowa, kurczak w potrawce, ryż marchewka zasmażana, kompot śliwkowo jabłkowy
obrazek
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
a ja poszłam na łatwiznę czyli...obiad był u Chińczyka, na mieście

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
u mnie ziołowe udka kurczaka z jabłkiem i cukinią+ ziemniaki
obrazek

Babciagramolka
Dziś wołowinka : ,, Bitki wołowe wg Babcigramolki "
obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Babciagramolka
Stawiam skarbonkę na stole i zbieram na bilet () .Matę w razie co mam swoją ( syn mnie przekonuje że wygodniej się na niej śpi niż na kanapie i tak sypia jak do mnie przyjedzie ) .Ryż lubię .Gorzej bedzie z kłanianiem się bo mój kręgosłup może tego nie wytrzymać ( ) .Tylko niech trochę przestanie wiać ( u ciebie i u mnie ) . Jak już na ten bilet nazbieram ( a mam nadzieję ,że jeszcze bede pamiętać na co to zbieram - bo to może to potrwać - hi hi - to dam Ci znać.

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Babciagramolka napisał(a):

Rozumiem ,że to efekt ostatniej wyprawy . No to masz mnie na sumieniu- nie usnę z zazdrości . Zbieram na bilet do Japonii , a Ty mnie bedziesz prowadzac tam gdzie to cacko można kupic . CUDO

Przyjezdzaj mata do spania jest! Zabiore Cie gdzie zechcesz,a moj talerz przyniosl mi wiecej radosci niz droga torebka brandowa....Nie ze takowa posiadam

Babciagramolka
Rozumiem ,że to efekt ostatniej wyprawy . No to masz mnie na sumieniu- nie usnę z zazdrości . Zbieram na bilet do Japonii , a Ty mnie bedziesz prowadzac tam gdzie to cacko można kupic . CUDO

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

A.B. napisał(a):

hi hi,nie wątpię Pyzo,a to pierś duszona w sosie z warzywami

Co do kandzi w potrawie niestety tylko dol mozna intrpretowc jako "daj"-"dai" oki czyli duzy jednym slowek duzo papryki!

Gramolko zobacz moj nowy talerz !

zmieniono 1 raz (ostatnio 02 gru 2009 07:34 przez tokijka)

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?