I tutaj mnie Buniu wcale nie zaskoczylas
A przepis dodam jak znajde chwilke czasu, nazbieralo mi sie juz troche przepisow i ich liczba stale rosnie. W tej gazetce nadzienie do lodeczek z ziemniakow bylo banalne: ziemniak, maslo, sol, pieprz i to wszystko. Dodalam jeszcze papryki, kukurydzy i takiej przyprawy : Smokey Mexican salt, ktora to smakuje jak chipsy czy chrupki beconowe - swietna, idealna do tych ziemniaczkow, Obawiam sie, ze ta przyprawa nie jest szerokodostepna, ale polecam inne, podobne przyprawy, na prawde warto wyprobowywac nowe smaki!
Sarenko- przepisik - proszę . Pysznie wygladają .Żeser zapieczony na wierzchu jest to się domyślam - ale co jeszcze ? A wogóle to uwielbiam te wasze pieczone ziemniaki szczególnie z Chedarem - mniam.Przypomniałaś mi o tym ,że mam przepis na takie ziemniaczki
zmieniono 1 raz (ostatnio 28 wrz 2009 20:44 przez Babciagramolka)
A ja dzisiaj zrobilam schabowe, salatke grecka no i ziemniaki, troche inaczej, bo corcia mi pomagala
Znalazlam w jednej z angielskich gazetek, taki oto przepis dla dzieci ( przy asekuracji doroslych) na przygotowanie ziemniakow.
Pyza a ja czekam na ten przepis i juz wiem, ze baardzo szybko wyladuje w ulubionych. Na prawde bobmowy pomysl na kolacje dla dziecka! Pieknie, jak zawsze
Tokijko- dziś obiadek inspirowany znajomością z Tobą .
Gołąbki w wersji prawie orientalnej ( z mlekiem , wiórkami kokosowymi i trawą cytrynową ) - przepis wstawiłam.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
A przepis dodam jak znajde chwilke czasu, nazbieralo mi sie juz troche przepisow i ich liczba stale rosnie. W tej gazetce nadzienie do lodeczek z ziemniakow bylo banalne: ziemniak, maslo, sol, pieprz i to wszystko. Dodalam jeszcze papryki, kukurydzy i takiej przyprawy : Smokey Mexican salt, ktora to smakuje jak chipsy czy chrupki beconowe - swietna, idealna do tych ziemniaczkow, Obawiam sie, ze ta przyprawa nie jest szerokodostepna, ale polecam inne, podobne przyprawy, na prawde warto wyprobowywac nowe smaki!
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Znalazlam w jednej z angielskich gazetek, taki oto przepis dla dzieci ( przy asekuracji doroslych) na przygotowanie ziemniakow.
Natala1210
Sarenka
Anula
misia53
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
U mnie dzisiaj na obiadek gwiazdki z nieba czyli kluchy-leniuchy w nowej odsłonie
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Gołąbki w wersji prawie orientalnej ( z mlekiem , wiórkami kokosowymi i trawą cytrynową ) - przepis wstawiłam.