-Pojemniczek z cebuli na musztardę lub ketchup
-Motyl z brzoskwini
-Różyczka z marchewki
( Jeśli chodzi o rózyczki to można robic nożykiem wycinając z gotowanej marchewki - ja mam ułatwione zadanie - mam taki ,, kręciołek " i robię z surowej marchewki, pietruszki, korniszona, buraczka , dyni )
zmieniono 1 raz (ostatnio 27 wrz 2009 08:23 przez Babciagramolka)
Makaronowo- dziś u mnie . Penne z sosem prawie bolognese aromatyzowanym prawdziwkami.
Gramolko mnie nie tylko zachwycaja Twoje dania ale te kwiatki do ozdoby.Musisz nas pare nauczyc!.Moze dziewczyny zamiescicie swoje,ciekawe pomysly na ozdobe....
Obiad byl dzisiaj nieco dziwaczny, bo w formie salatki z makaronem razowym, paluszkami krabowymi, jajami, kukurydza, majonezem i jogurtem. Ale, smakowalo i chcialoby sie wiecej. Na deser zrobilysmy z Sarenka ciastka maslane no i mamy duze brzuszki, bo jestesmy lakomczuszki
Sarenko,powiedz mi gdzie Ty kupujesz te paluszki krabowe i jak one sie nazywaja po angielsku,szukalam ich juz kilka razy i nic.
Obiad byl dzisiaj nieco dziwaczny, bo w formie salatki z makaronem razowym, paluszkami krabowymi, jajami, kukurydza, majonezem i jogurtem. Ale, smakowalo i chcialoby sie wiecej. Na deser zrobilysmy z Sarenka ciastka maslane no i mamy duze brzuszki, bo jestesmy lakomczuszki
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
-Salaterka z cukinii
-Listek ze skórki arbuza
-plasterek pomarańczy ( cytryny )
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
-Pojemniczek z cebuli na musztardę lub ketchup
-Motyl z brzoskwini
-Różyczka z marchewki
( Jeśli chodzi o rózyczki to można robic nożykiem wycinając z gotowanej marchewki - ja mam ułatwione zadanie - mam taki ,, kręciołek " i robię z surowej marchewki, pietruszki, korniszona, buraczka , dyni )
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Gramolko mnie nie tylko zachwycaja Twoje dania ale te kwiatki do ozdoby.Musisz nas pare nauczyc!.Moze dziewczyny zamiescicie swoje,ciekawe pomysly na ozdobe....
Odp: co dzisiaj na obiad?
Anula
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Anula
Sarenko,powiedz mi gdzie Ty kupujesz te paluszki krabowe i jak one sie nazywaja po angielsku,szukalam ich juz kilka razy i nic.
Sarenka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Natala1210
Jak zwykle pięknie podane i apetycznie wyglądające.Oj jak ja Ci zazdroszczę też tak bym chciała umieć.
Anula
Sarenka