Przyjechała do mnie taka moja fajna ciocia Irka i na prośbę synka napiekła swoich popisowych racuchów.Wszyscy najedliśmy się po uszy.
Na obiad nie ma chętnych, a przepis za jej zgodą już dodaję.
Przyjechała do mnie taka moja fajna ciocia Irka i na prośbę synka napiekła swoich popisowych racuchów.Wszyscy najedliśmy się po uszy.
U mnie dzis bylo sprzatanie nie tylko domu,ale równiez i lodówki,wyciaglam wiec zalegle paluszki rybne,mrozona mieszanke warzyw po meksykansku,do tego ugotowalam ziemniaczki z duza iloscia kopru,zrobilam salatke z pomidorów i jeszcze usmazylam jajka sadzone i byla naprawde wyzerka
Ja ostatnio jadłam u siebie w pracy taki pyszny żurek z kiełbaską, grzybkami i jajkiem, że dzisiaj próbuje swoich sił po raz pierwszy z żurkiem...zakochałam się w tym smaku...
Żurek to klasyka.Wielu ma miłośników, ja też należę do tego grona.A jak dobrze jest doprawiony to mmmmmm
Ja ostatnio jadłam u siebie w pracy taki pyszny żurek z kiełbaską, grzybkami i jajkiem, że dzisiaj próbuje swoich sił po raz pierwszy z żurkiem...zakochałam się w tym smaku...
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
iwi69
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
Yolu , czekam na przepis
Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
A.B.
msewka
Żurek to klasyka.Wielu ma miłośników, ja też należę do tego grona.A jak dobrze jest doprawiony to mmmmmm
katarzyna_patrycja
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
msewka
Miała Misia indora,indora,indora.
Wsadziła go do gara, do gara,hej.
O mój miły indorze,indorze.
Jakże Ci tam w tym garze, w tym garze,hej.
Oczywiście było mu do smaku
misia53