U mnie zupa serowa,a plener mieliśmy cały dzień na łąkach przy sianku.Jutro ciąg dalszy.
Ale Ci zazdroszcze że masz pogode do suszenia sianka bo u mnie leje i leje
Gdyby nie ten pogodowy przekładaniec dawno już byłoby po całej akcji.Korzystamy z tego ,że podobno kilka najbliższych dni ni będzie padać.
Ale nos do góry.W końcu musi przestać padać .Ja liczę na przepiękny lipiec.
A u mnie obiad byl w plenerze,zjedlismy w parkuKupilam pyszne,gotowe miesko w stylu orientalnym do tego swieza bagietka i 2 rodzaje surówek z kapusty,pysznosci,a jak smakowalo na swiezym powietrzu
To ci wierze, i apetyt sie podwaja
Z tym apetytem to masz racje,chociaz u nas dzisiaj jest tak goraco,ze jesc sie bardzo nie chce
A u mnie obiad byl w plenerze,zjedlismy w parkuKupilam pyszne,gotowe miesko w stylu orientalnym do tego swieza bagietka i 2 rodzaje surówek z kapusty,pysznosci,a jak smakowalo na swiezym powietrzu
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Gdyby nie ten pogodowy przekładaniec dawno już byłoby po całej akcji.Korzystamy z tego ,że podobno kilka najbliższych dni ni będzie padać.
Ale nos do góry.W końcu musi przestać padać .Ja liczę na przepiękny lipiec.
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zuzi
Ale Ci zazdroszcze że masz pogode do suszenia sianka bo u mnie leje i leje
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Z tym apetytem to masz racje,chociaz u nas dzisiaj jest tak goraco,ze jesc sie bardzo nie chce
Odp: co dzisiaj na obiad?
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Doro
To ci wierze, i apetyt sie podwaja
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
zuzi
Doro
Sarenka