Dziś mamusia usmażyła grzyby z jajeczkiem i śmietanką.Tato wczoraj nazbierał Miałam piec karczek ale zostawiłam na jutro.Będzie to połączenie kilku przepisów z gotujmy.Zobaczymy co z tego wyjdzie.
msewka , widzę ,że taką metodę stosujesz jak ja : coś z jednego, coś z drugiego i coś może wyjdzie hehe
Dziś mamusia usmażyła grzyby z jajeczkiem i śmietanką.Tato wczoraj nazbierał Miałam piec karczek ale zostawiłam na jutro.Będzie to połączenie kilku przepisów z gotujmy.Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
A u mnie obiad byl w plenerze,zjedlismy w parkuKupilam pyszne,gotowe miesko w stylu orientalnym do tego swieza bagietka i 2 rodzaje surówek z kapusty,pysznosci,a jak smakowalo na swiezym powietrzu
To ci wierze, i apetyt sie podwaja
Z tym apetytem to masz racje,chociaz u nas dzisiaj jest tak goraco,ze jesc sie bardzo nie chce
Dzisiaj na obiadek zaserwowalam biala kielbaske w sosie tikka masala z ziemniaczkami i mnostwem cebuli... a sama zjadlam ogromna miche swiezego groszku z naszego ogrodka, a na deser... lody!
Podejrzewam, ze to zona Bahusa jest taka zdolna i tak o Bahusa dba, a moze po prostu go rozpieszcza... Bo gdyby Bahus byl tak pomyslowy, to... pogratulowac takiego mezczyzny w domu!
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
msewka , widzę ,że taką metodę stosujesz jak ja : coś z jednego, coś z drugiego i coś może wyjdzie hehe
Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Doro
Brak apetytu dziala cudownie na figure
Sarenka
Sarenka
Bahus
Bahus
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Zuzi gdybym tylko mogla to podeslalabym Ci troche slonka,bo u mnie grzeje az za bardzo