Kinga, mam świadków waga leci. Cudowna dieta bez wyrzeczeń.
Poważnie schudłeś tyle kilogramów w miesiac?Byłam swiecie przekonana,ze pomyliłeś sie i ze wprzeciągu roku tyle schudłes.Jak już pisałam nie mam dostepu do tej książki,napisz wiec prosze kilka słów na czym polega ta dieta,bo mnie bardzo zainteresował temat
Kupcie w księgarni książkę pt,, Nie potrafię schudnąć,, autor Dr Pierre Dukan, kosztuje około 19.90 zł W książce tej jest wszystko dokładnie opisane i znajdziecie odpowiedzi na wszystkie pytania. Książka ta jak modlitewnik, wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Jesli będzie je mieli zapraszam tutaj na stronę i będziemy rozmawiać.
No to po odchudzaniuNiestety nie mieszkam w Polsce i nie mam dostepu do ksiegarni
Kupcie w księgarni książkę pt,, Nie potrafię schudnąć,, autor Dr Pierre Dukan, kosztuje około 19.90 zł W książce tej jest wszystko dokładnie opisane i znajdziecie odpowiedzi na wszystkie pytania. Książka ta jak modlitewnik, wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Jesli będzie je mieli zapraszam tutaj na stronę i będziemy rozmawiać.
No to po odchudzaniuNiestety nie mieszkam w Polsce i nie mam dostepu do ksiegarni
Dieta Protal
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Dieta Protal
kinga
Poważnie schudłeś tyle kilogramów w miesiac?Byłam swiecie przekonana,ze pomyliłeś sie i ze wprzeciągu roku tyle schudłes.Jak już pisałam nie mam dostepu do tej książki,napisz wiec prosze kilka słów na czym polega ta dieta,bo mnie bardzo zainteresował temat
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Dieta Protal
Pojemsobie
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Dieta Protal
Bardzo fajnie ! Trzymam kciuki bo wiem jak wazne miec motywacje i wierzyc w powodzenie!
kinga
Chyba uciekł Ci roczek,bo raczej nie chce mi sie wierzyć,zebys w przeciagu miesiąca zrzucił aż tyle kilogramów
Odp: Odp: Odp: Odp: Dieta Protal
Pojemsobie
Odp: Odp: Odp: Dieta Protal
Odp: Odp: Dieta Protal
kinga
Misiu na Ciebie to zawsze można liczyć
Odp: Odp: Odp: Odp: Dieta Protal
misia53
Kinia , jak dostanę to Ci poślę
Odp: Odp: Odp: Dieta Protal
kinga