Gdzie można dobrze, tanio i szybko zjeść w Warszawie??

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Gdzie można dobrze, tanio i szybko zjeść w Warszawie??

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
a najlepszy "chińczyk" to tylko na Solcu, pod mostem

Odp: Gdzie można dobrze, tanio i szybko zjeść w Warszawie??

Adamo
  • Adamo

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Jeśli chodzi o szybkie i niedrogie jedzenie w Warszawskim centrum, to ostatnio przypadła mi do gustu niewielka restauracja na ulicy Nowogrodzkiej o nazwie Green Patio. Jeśli będziecie w pobliżu to zajrzyjcie, naprawdę warto.

Wojciechowski
nie zgadzam się, owoce morza w smaku nie mają nic wspólnego z sushi. Jestem amatorem i jednego i drugiego ale nigdy bym nie powiedział, że jak się lubi owoce morza to zasmakuje sushi. Co mają wspólnego duszone w czosnku krewetki z zimnym płatem surowej ryby? Owoce morza Antich Caffe, sushi jest niezłe na Żurawiej. Jazz Bistro - ok ale małe porcje.

Odp: Odp: Odp: Gdzie można dobrze, tanio i szybko zjeść w Warszawie??

małasmakoszka
Jeśli lubisz owoce morza, to prawdopodobnie sushi będzie Ci smakować. Jest dużo fajnych knajpek. W Centrum np. Dziki Ryż. Właśnie niedaleko szpitalnej- praktycznie naprzeciw.

gienia45
  • gienia45

To muszę tam się kiedyś udać, brzmi całkiem całkiem. Swego czasu jadałam głównie "chińszczyznę"- teraz mi trochę przeszło ale "od czasu do czasu" wracam do starych przyzwyczajeń. Nie wiem czy gustujecie w sushi? Ja jeszcze nigdy nie miałam przyjemności przekonać się jak "to" smakuje. Gdzie się udać? Do Sensi Sushi? Czekam na propozycję

zmieniono 1 raz (ostatnio 29 lip 2010 16:24 przez gienia45)

małasmakoszka
POlecam chińczyka przy Szpitalnej No chyba, że ktoś woli bardziej wykwintną kuchnuię- ZEN Jazz Bistro- warto

zmieniono 1 raz (ostatnio 10 sie 2010 13:56 przez małasmakoszka)

Tak to sobie pijarowcy gadają i sądzą, że wszyscy tutaj są naiwniakami i uwierzą, że sobie strzelacie takie pogaduszki. To nieuczciwość wobec innych użytkowników portalu. Nawiążcie kontakt z redakcją i wykażcie się prawdziwą inwencją zamiast udawać kogoś kim nie jesteście.

uwielbiam to:

.....ukoi głód.... a jakim plusem są codzienne zestawy obiadowe.... to jest odpowiednie miejsce na tego typu preferencje...ludzie doceniają te walory.... a jaki duży asortyment jedzeniowy....płacisz za jakość
- jaki naturalny język - ile dostajecie miesięcznie za te wpisy?
SmakoMyk, jezu, Asiaq i rumsztyk to pracownicy agencji pr - którzy udają użytkowników. Pozdrawiam Tit.

Asiaq
  • Asiaq

Oj Krokiecik stary ale jary ten sam gwar, te same kultowe pozycje w menu, tylko sal więcej-nie tylko ta barowa ale też nowe gdzie w można zjeść w spokoju i ciszy. Dla mnie plusem są codziennie inne zestawy obiadowe i to głównie dla nich tu przychodzę-taki zestaw spokojne ukoi głód.No i krokiety-mój przysmak...z barszczem są rewelacyjne!

Tomek1990
  • Tomek1990

Słuchajcie, nie dawno przy ulicy Świętokrzyskiej 18 otworzono Subway-a, byłem tam ostatnio ze znajomymi i powiem Wam szczerze, że byłem na prawdę miło zaskoczony Po pierwsze od razu na wejściu - pomimo dość sporej liczby klientów - zostaliśmy zauważeni i serdecznie powitani, po drugie cała obsługa sprawnie i szybko wszystkich obsługiwała, więc wcale nie musieliśmy długo czekać na swoją kolej. Do tego wszystkiego pracownicy cały czas przestrzegali zasad higieny - co chwila myli ręce i zakładali nowe rękawiczki No ale teraz przejdę do najważniejszego - jedzenie ŚWIETNE i ładnie podane! A na końcu wypiliśmy po dobrze schłodzonym piwku Jak dla mnie 6 na 6 POLECAM!

SmakoMyk
  • SmakoMyk

Nie wygląda... a pozory mylą !
Jest na prawdę ok i klimatycznie!
obsługa pierwsza klasa! A desery mmmm w sam raz na letnią aurę

Odpowiedz na/ edytuj Gdzie można dobrze, tanio i szybko zjeść w Warszawie??