Zapraszam do włoskiej restauracji Gallo d'oro . Chodze tam od kąd pamiętam, a byłem w kilkunastu miejscach. Ta restauracja jest bezkonkurencyjna jeśli chodzi o kuchnie jak i o obsługę. mieści się na ul Francuskiej 14
Serdecznie zapraszam
Odp: Gdzie można dobrze, tanio i szybko zjeść w Warszawie??
A ja wolę zakupy grupowe. Wchodzę na jakąś stronę... powiedzmy www.Snuper.pl lub jakąś inną i szukam oferty, która mnie zainteresuje. Tak ostatnio za sushi zapłaciłam mniej niż pół ceny
a mnie bardzo smakuje jedzenie w Dominium. Może dlatego, że jestem wielką fanką pizzy, ale też ogólnie włoskiej kuchni i przyznam, że jedzenie, jakie podają jest bardzo smaczne, no i też ważne dla mnie, że mają zniżki i promocje, dzięki temu nie wydaję mnóstwa pieniędzy na jeden obiad.
Dobrze sobie podjesz tylko w Brooklyn Bakery & Wine. Jest to tania restauracja, a potrawy mają świeże i smaczne. Staram się często przychodzić do niej, bardziej się opłaca jeżć w niej niż samemu gotować w domu. Polecam
Z pewnością restauracja Ten Sushi przypadnie do gustu każdemu kto lubi dania w stylu japońskim. Nie jest drogo a bardzo smacznie- takie połączenie nie zdarza się często; jestem więc zachwycona tym odkryciem! Ten Sushi swoje restauracje ma na Bemowie i Legionowie, ale można zamawiać dania do domu- jak kto woli .
E tam sfinx i inne sieciówy, polecam pizzerię Renesans na Francuskiej (Saska Kępa) - pizza na kawałki z boskim sosem (4 złote) i najlepsze frytki w Warszawie Przy okazji można zwiedzić najpiękniejszą część Warszawy, czyli Saską Kępę właśnie - w sobotę mamy jej święto!
Odp: Odp: Gdzie można dobrze, tanio i szybko zjeść w Warszawie??
Ja czasami odwiedzam Sphinxa. Mam tam znajomego który tam pracuje i z tego co wiem to jedzenie jest dobrej jakości... mam nadzieję że nie kłamie, a do złotych mam blisko w Warszawie
dobre jedzenie m.in. w Warszawie możecie zamówić poprzez portal http://www.skubacz.pl/ - portal daje nam możliwość wyboru najlepszej dla siebie promocji i w błyskawiczny sposób zamówienia, bez konieczności rejestracji
Gdzie można dobrze, tanio i szybko zjeść w Warszawie??
Obserwuj wątekOdp: Odp: Gdzie można dobrze, tanio i szybko zjeść w Warszawie??
spoxing21
Serdecznie zapraszam
kołczu
Nie da się!
Albo tanio i szybko, albo dobrze
Dziękuję
Sofia
Sandra_Potocz
ptys
kaczor
KatarzynaW
kołczu
Odp: Odp: Gdzie można dobrze, tanio i szybko zjeść w Warszawie??
kasieeek
mal_wa