Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

panna_m
  • panna_m

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
ja nie piekę tortów , ozdobnych, z fondantem - bo tak jak konkurs sugeruje ma być to wypiek, a nagle zrobiło się jakieś przekonanie żeby nawiązać do twórczości Buddyego..
U mnie będzie skromnie, klasycznie i mam nadzieję, że uda mi się zawalczyć z KOLOSAMI i nie jako okrzykniętymi już zwyciężcami.

Dodam swoją pracę dziś bądź jutro. Silith ty również to zrób, bo 3 dniowy wysiłek jest na pewno tego wart. U mnie to tylo było 7 h, ale myślę, że jak na moje umiejętności jest o.k.

Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

jolcia76
  • jolcia76

Witam
Mam problem z dodaniem zdjęć, czy muszą być określonego rozmiaru?

Silith
  • Silith

@panna_m całkowicie się z Tobą zgadzam... Niestety "werdykt" został już niejako wydany.
Sama się przez chwilę zastanawiałam czy dodać zdjęcie swojego wypieku (który tworzę już trzeci dzień) i trochę mnie podłamały te wszystkie komentarze. Ale skoro już tyle pracy włożyłam dokończę co zaczęłam i zdjęcie się tu pojawi
Oczywiste jest, że każdy chciałby wygrać, nie ukrawam że dla mnie spotkanie z Buddym byłoby spełnieniem marzeń Ale każdy ma tu takie same szanse i każdemu życzę powodzenia.

halina
  • halina

• Przepisy: 717
Piękne wypieki.

panna_m
  • panna_m

Przejrzałam przed sekundką wszystkie zdjęcia i jestem pod wrażeniem!
apple pie, filiżanka, tort z koroną, a nawet klasyczne babeczki - zjadłabym wszystkie

Jednak czemu piszecie już o wygranych.. już typujecie liderów i zapominacie o innych pracach dodanych bądz o tych co jeszcze zostana dodane..

Dajcie decyzje podjac jury, bez wstepnych osadów .. bo teraz czytajac to .. to sie zastanawiam czy mam szanse, skoro juz "zwyciezca" jest pomiedzy dwoma-trzema pracami.

nie wiem czy dodawac teraz swoje.. czy to ma sens ;/

wiem ze od emocji sie nie obejdzie , a komentarze typu ze cos jest super - to normalne, bo sama jestem pod wrazeniem filizanki, ale po co rozwazac .. do tego publicznie.. jak wygram...

kazdy chce wygrac, ale w ten sposob jak czytam takie wypowiedzi to zastanawiam sie czy mam szanse z mistrzami ;/ no dobra, lepszymi ode mnie

Odp: Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

alicem
  • alicem

• Przepisy: 1
misia14 napisał(a):

cupcake

misiu,,ślicznie ! wszystkie trzy

zmieniono 1 raz (ostatnio 12 kwi 2013 11:57 przez alicem)

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
Niektóre Wasze wypieki to prawdziwe dzieła sztuki Trzymam kciuki

Basia ;)
  • Basia ;)

Paparazzi w Wielkiej Brytanii -to dzieki nim mamy mnóstwo sensacyjnych zdjec związanych z rodziną królewską i nie tylko.Dla ich znanej sławy ten aparat w całości jadalny.
obrazek

Basia ;)
  • Basia ;)

Każdy kto kiedyś słyszał o zespołach-THE BEATLES ,THE ROLLING STONES to wie że to zespoły pochodzące z Wielkiej Brytanii dlatego specjalnie na ich cześc ta symboliczna gitara ,oczywiście w całości jadalna.
obrazek

Odp: Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Kocham_cukerky

Obdarowałam ciachami sąsiadki - moje testerki ;-) jak zwykle były zachwycone.
Po torciku zostały już tylko zdjecia, figureczki strażników i korona - zostawię sobie na pamiątkę.

Dziękuję prześliczne za miłe słowa

Odpowiedz na/ edytuj Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią