Ale masz sliczne kwiatki a wisienki na naleweczke przydadza siezeby tylko pogoda dopisala, moze juz sie w koncu poprawi, starczy tych zimnych dni i deszczow...
Kiedyś musi się poprawić.Wszak po deszczu przychodzi słońce!
Ale masz sliczne kwiatki a wisienki na naleweczke przydadza siezeby tylko pogoda dopisala, moze juz sie w koncu poprawi, starczy tych zimnych dni i deszczow...
No faktycznie trzeba włożyć w to pracy ,ale mój tata to kocha i jest w swoim żywiole jak pracuje na działce. A to dzisiejsze zdjęcia ;kwiatki,oraz początek wędzenia bo i miejsce na wędzarnie się znalazło.
Monia, tych domowych wędlin to Ci zazdroszczę i pomysłów tatusia także.Teraz wiem, po kim jesteś taka pomysłowa.
Ja mam taki segregator Magia Roślin i w nim są takie świetne pomysły jak ten, ale i piękne aranżacje roślin w starych wannach, umywalkach czy tez muszlach klozetowych ze spłuczką w dawnym stylu. Kto odważny to może cuda zrobić w swoich ogrodach. Ja niestety mam małe podwórko, więc nie mogę zaszaleć.
A to kawałek mojego podwórka.
Moja działka
Obserwuj wątekOdp: Moja działka
monia2005
Odp: Moja działka
luna
Odp: Odp: Moja działka
msewka
Kiedyś musi się poprawić.Wszak po deszczu przychodzi słońce!
Doro
msewka
msewka
monia2005
Odp: Odp: Odp: Moja działka
pigwa
msewka
Monia, tych domowych wędlin to Ci zazdroszczę i pomysłów tatusia także.Teraz wiem, po kim jesteś taka pomysłowa.
zewa
Ja mam taki segregator Magia Roślin i w nim są takie świetne pomysły jak ten, ale i piękne aranżacje roślin w starych wannach, umywalkach czy tez muszlach klozetowych ze spłuczką w dawnym stylu. Kto odważny to może cuda zrobić w swoich ogrodach. Ja niestety mam małe podwórko, więc nie mogę zaszaleć.
A to kawałek mojego podwórka.